Over Ons

Graphic Message ontwikkelt wanddecoratie voor binnen en buiten en is ontstaan uit een passie voor woningdecoratie en grafische vormgeving. Wat ons onderscheidt, is dat je voor onze producten geen hoge prijs betaalt en eenvoudig en snel bestelt via bol.com of direct via één van onze verkooppunten. 

Partner van bol.com
Graphic Message is partner van bol.com. Koop je wanddecoratie van Graphic Message bij bol.com dan wordt dit direct geleverd door ons. Je hebt zo het gemak van bol.com én de service die je van Graphic Message mag verwachten. Onze collectie bestaat uit onze eigen unieke beelden, het werk van kunstenaars dat ons aanspreekt en reproducties van bekende schilderijen uit musea in binnen- en buitenland.

Milieuvriendelijk en duurzaam
Alle Graphic Message producten worden geproduceerd in de Benelux. Hiermee proberen we het effect op het milieu en de aarde, en daarmee de ecologische voetafdruk, zo klein mogelijk te houden.

De inkt die gebruikt wordt voor het printen van onze producten is milieuvriendelijk en reukloos. Alle canvasdoeken worden strak gespannen op een duurzaam PEFC-goedgekeurd houten frame. PEFC is wereldwijd het onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Voor alle outdoor canvas schilderijen voor buiten in de tuin geldt dat ze handmatig worden gespannen op een geïmpregneerd houten frame, eveneens PEFC-goedgekeurd.

Eenvoudig op te hangen
Elk schilderij worden geleverd met groef in het frame, zodat het direct op te hangen is, en twee tandhangers die optioneel gemonteerd kunnen worden. Muurcirkels en Dibond panelen worden geleverd met een zelfklevende ophangplaat. 

Canvas met B1-brandcertificering
Het canvasdoek en forex (geschuimd PVC) waar wij op printen heeft een B1-brandcertificering. Dit betekent dat het moeilijk ontvlambaar is en brandvertragend werkt.