Over Graphic Message

Graphic Message is ontstaan uit een voorliefde voor woningdecoratie. Grafisch ontwerper Daniëlle Bergman begon in 2003 het ondernemerschap met een klein bedrijf in geurzeep. Na verschillende webshops in o.a. cadeauartikelen opende de winkel in Baarn. Daar ontstond de wens om wanddecoratie te creëren voor elk interieur. In 2016 richtte Daniëlle Graphic Message op en werd partner van Bol.com. Graphic Message werd een geregistreerd merk en ging online verder, de deuren van de winkel sloten na 5 jaar toevallig en gelukkig net voor de uitbraak van covid.

Werk in Opdracht
Met programma’s als o.a. Adobe Photoshop en Illustrator kan bijna al het denkbare gecreëerd worden. Neem contact op indien je op zoek bent naar een uniek beeld aan de muur op canvas, textiel, aluminium of geschuimd PVC.

Partner van bol.com
Graphic Message is partner van bol.com. Koop je wanddecoratie van Graphic Message bij bol.com dan wordt dit direct geleverd door Graphic Message. De collectie bestaat uit unieke beelden,  het gelicenseerde werk van kunstenaars én reproducties van bekende schilderijen uit musea in binnen- en buitenland.

Milieuvriendelijk en duurzaam
Graphic Message kunst op canvas wordt geproduceerd in de Benelux. Hiermee is het effect op het milieu en de aarde, en daarmee de ecologische voetafdruk, zo klein mogelijk. De inkt die gebruikt wordt voor het printen is milieuvriendelijk en reukloos. Alle canvasdoeken worden strak gespannen op een duurzaam PEFC-goedgekeurd houten frame. PEFC is wereldwijd het onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Voor alle outdoor canvas schilderijen voor buiten in de tuin geldt dat ze handmatig worden gespannen op een geïmpregneerd houten frame, eveneens PEFC-goedgekeurd.

Eenvoudig op te hangen
Elk schilderij wordt geleverd met groef in het frame, zodat het direct op te hangen is, en twee tandhangers die optioneel gemonteerd kunnen worden. Muurcirkels en aluminium panelen worden geleverd met een zelfklevende ophangplaat. 

Canvas met B1-brandcertificering
Graphic Message canvasdoek en forex (geschuimd PVC) heeft een B1-brandcertificering. Dit betekent dat het moeilijk ontvlambaar is en brandvertragend werkt.